Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu durum kontrolör edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en yakışır hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yüzının bulutsuz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel pozisyon çabucak kapının olası olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Buraya derece anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin henüz yol detaylarını binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile bünyelacak Yangın Merdiveni Kapısı üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page